8 راهکار برای کاهش دردهای دوران قاعدگی

0 77

دختران بعد از رسیدن به دوران بلوغ تا دوران یائسگی ماهانه باید با عادت ماهیانه یا پریودی خود دست و پنجه نرم کنند. در هر ماه حدود 5 تا 7 روز خانم ها درگیر خونریزی دوران پریودی خود می شوند که این دوران ممکن است در هر خانمی علائمی متفاوت داشته باشد. بعضی از خانم ها باید با خونریزی زیاد این دوران را طی کنند و بعضی از خانم ها با دردهای زیاد و بعضی از خانم ها هم علائم خاصی ندارند.

غیر از دوران پریودی ممکن است هر خانمی قبل از پریود شدن علائمی همچون نفخ، سردرد، تغییرات خلقی و غیره را تجربه کنند که به آن سندرم پیش از قاعدگی (PM)می گویند.

در این مقاله ما قصد داریم در مورد سندرم پیش از قاعدگی، علت دردهای این دوران و همچنین 8 راهکار برای کاهش دردهای دوران قاعدگی و معرفی تعدادی از بهترین مکمل های گیاهی که می توانند به کاهش علائم این دوران کمک کنند، صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.

آنچه در مورد سندرم پیش از قاعدگی (PMS) باید بدانید

سندرم پیش از قاعدگی (PMS) به علائم جسمی و روحی اشاره دارد که ممکن است فرد قبل از دوره قاعدگی خود تجربه کند. سردرد، نفخ، گرفتگی عضلات و نوسانات خلقی از شایع ترین علائم PMS هستند. برای برخی، این علائم یک ناراحتی جزئی هستند و برای دیگران، علائم می تواند آنقدر شدید باشد که ممکن است زندگیشان را دچار اختلال کند.

اکثر زنان درجاتی از PMS را تجربه می کنند. در واقع، بیش از 90٪ منبع قابل اعتماد گزارش می دهند که علائم PMS را در یک یا دو هفته قبل از پریود تجربه کرده اند.

علت سندرم پیش از قاعدگی یا PMS چیست؟

علت دقیق PMS به درستی شناخته نشده است. با این حال، نوسانات طبیعی در سطوح هورمونی، به ویژه استروژن و پروژسترون، در یک یا دو هفته قبل از قاعدگی احتمالاً مسئول علائم هستند. سطح استروژن و پروژسترون پس از تخمک گذاری به طور چشمگیری کاهش می یابد. با کاهش سطح استروژن ممکن است بر سطح سروتونین فرد تأثیر بگذارد. سروتونین یک ماده شیمیایی مغز است که به تنظیم خلق و خو، خواب و اشتها کمک می کند. در نتیجه همه ی این عوامل دست به دست هم می دهند و موجب بروز علائم سندرم پیش از قاعدگی می شوند.

علائم شدید یا ناتوان کننده PMS اکثر مواقع شایع نیستند و ممکن است نشان دهنده وجود یک بیماری زمینه ای باشند. درصورتی که از  علائم شدید PMS رنج می برید با پزشک صحبت کنید.

PMS چه علائمی دارد؟

علائم PMS از خفیف تا شدید در بین بانوان متغیر است. برخی افراد عادت ماهانه خود را بدون هیچ گونه علائم PMS تجربه می کنند.

با این حال، برای سایر خانم ها، علائم PMS می تواند به طور قابل توجهی بر توانایی آنها و بر انجام فعالیت های منظم روزانه آنها تأثیر بگذارد و حتی ممکن است کیفیت زندگی آنها را کاهش دهد.

علائم فیزیکی PMS می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • درد در قسمت پایین شکم یا دردهای قاعدگی
  • تغییرات در اشتها، مانند هوس غذایی
  • آکنه، جوش و سایر علائم پوستی
  • سینه های حساس یا متورم
  • یبوست یا اسهال
  • افزایش وزن
  • پوست چرب
  • نفخ شکم
  • سردرد
  • خستگی

علائم روانشناختی PMS می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • مشکلات خواب، مانند بی خوابی
  • احساس گریه یا گریه کردن
  • تحریک پذیری یا عصبانیت
  • کناره گیری اجتماعی
  • کاهش میل جنسی
  • مشکل در تمرکز
  • احساس ناخوشی
  • افزایش اضطراب
  • نوسانات خلقی
  • افسردگی

بعضی از خانم ها ممکن است قبل از قاعدگی متوجه شوند که علائم بیماری هایی که دارند مانند دیابت، افسردگی و سندرم روده تحریک پذیر، بدتر شود.

افزایش سن نیز می تواند بر شدت PMS تاثیر بگذارد. در طول دوران پیش از یائسگی، که دوره انتقالی منتهی به یائسگی است، خانم ها ممکن است علائم PMS بدتری را درک کنند.

در برخی موارد نیز، علائم شدید ممکن است نشان دهنده اختلال نارسایی پیش از قاعدگی (PMDD) یا بیماری دیگر باشد.

برخی از شرایط موثر بر سیستم تولید مثل، مانند اندومتریوز و سندرم تخمدان پلی کیستیک، نیز می توانند باعث PMS شدید شوند. پزشک می تواند به درمان این شرایط و کاهش فراوانی و شدت علائم در فرد کمک کند.

اگر علائم PMS پس از استفاده از داروهای بدون نسخه (OTC)، درمان های خانگی یا تغییر شیوه زندگی بهبود نیافت، بهتر است از پزشک متخصص زنان مشورت بگیرید.

8 راهکار برای کاهش دردهای دوران قاعدگی
8 راهکار برای کاهش دردهای دوران قاعدگی

چگونه دردهای دوران قبل از پریودی یا PMS را کاهش دهیم؟

دردهای قاعدگی معمولاً چند روز قبل از شروع قاعدگی ایجاد می شود و می تواند چندین روز ادامه یابد. استفاده از درمان‌های خانگی مانند گرم کردن شکم، انجام ورزش‌های ملایم، امتحان کردن ماساژ و استفاده از روغن‌های گرم مانند روغن زیتون یا روغن بادام برای ماساژ شکم، می‌تواند کمک کننده باشند.

همچنین ایجاد برخی تغییرات در رژیم غذایی ممکن است علائم PMS خفیف تا متوسط ​​را کاهش دهد. موارد زیر چند نمونه از مواد مغذی است که ممکن است به فرد در مدیریت علائم PMS کمک کند:

مصرف منیزیم ممکن است به تسکین دوره های میگرن مرتبط با PMS کمک کند. سبزیجات برگ سبز مانند کلم پیچ و اسفناج حاوی منیزیم هستند.

مصرف اسیدهای چرب ممکن است به کاهش گرفتگی های شکمی مرتبط با PMS کمک کنند. منابع خوب شامل ماهی، آجیل و سبزیجات سبز است.

مصرف کلسیم از استحکام و تراکم استخوان حمایت می کند. داشتن سطح کافی کلسیم همچنین به تنظیم خلق و خو، خواب و میل به غذا کمک می کند. یک مطالعه کارآزمایی دوسوکور در سال 2017 گزارش داد که زنان در سن دانشگاهی که روزانه 500 میلی گرم کلسیم به مدت 2 ماه مصرف می کردند، کاهش قابل توجهی در افسردگی، اضطراب و احتباس آب مرتبط با PMS داشتند.

بیشتر بخوانید : علل ناباروری در زنان و مردان چیست؟

دوران سخت پریودی !

پریود (قاعدگی) خونریزی طبیعی واژینال است که بخشی طبیعی از یک چرخه ماهانه سالم برای یک خانم دارای رحم و تخمدان است.

هر ماه، در سال‌های بین بلوغ (معمولاً 11 تا 14 سالگی) و یائسگی (معمولاً حدود 51 سالگی)، بدن خود را برای بارداری آماده می‌کند. پوشش داخلی رحم ضخیم می شود و یک تخمک رشد می کند و از یکی از تخمدان ها آزاد می شود.

اگر حاملگی اتفاق نیفتد، سطح استروژن و پروژسترون کاهش می یابد و در نهایت به سطحی می رسد که به بدن می گوید قاعدگی را شروع کند. در طول دوره قاعدگی، رحم پوشش خود را می ریزد و همراه با مقداری خون از طریق واژن از بدن خارج می شود.

افرادی که عادت ماهانه دارند به طور متوسط ​​2 تا 3 قاشق غذاخوری خون از دست می دهند.

زمان بین پریودها (روز آخر تا اولین روز) معمولاً 28 روز است و خونریزی معمولاً حدود 4 تا 5 روز طول می کشد. با این حال، افراد می توانند زمان طولانی تری بین دوره های قاعدگی و تعداد روزهای کمتر یا بیشتر خونریزی را تجربه کنند و همچنان پریودهای کاملاً «معمولی» داشته باشند.

چرا زنان پریود می شوند؟

هر ماه بدن خانم ها برای بارداری آماده می شود. پوشش رحم به عنوان آماده سازی برای پرورش تخمک بارور شده ضخیم تر می شود. یک تخمک آزاد می شود و آماده لقاح می شود و در پوشش داخلی رحم مستقر می شود.

اگر تخمک بارور نشود، بدن دیگر نیازی به پوشش ضخیم‌تر رحم ندارد، بنابراین شروع به شکستن می‌کند و در نهایت همراه با مقداری خون از واژن دفع می‌شود. این یک دوره کاملا طبیعی برای هر خانم است و پس از پایان آن، روند دوباره از نو شروع می شود.

آیا ممکن است خانمی پریود نشود؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم بله برخی از خانم ها ممکن است چند دوره متوالی پریود نشوند. تخمدان‌ها به طور معمول حدوداً هر ماه یک تخمک آزاد می‌کنند و اگر تخمک بارور نشود، قاعدگی حدود ۱۴ روز پس از آزاد شدن تخمک شروع می‌شود.

اگر بیشتر از سه دوره متوالی پریود نشدید و همه تست‌های بارداری شما منفی هستند، برای یک ارزیابی کامل به پزشک مراجعه کنید. پریودهای زنان به دلایل زیادی می‌تواند متوقف شود، از جمله دیابت، اختلالات تغذیه، ورزش های سنگین یا خوردن برخی داروها.

8 راهکار برای کاهش دردهای دوران قاعدگی
8 راهکار برای کاهش دردهای دوران قاعدگی

چرا پریود درد دارد؟

در بالا گفتیم که به فرآیندی که رحم هر ماه پوشش خود را می ریزد، قاعدگی گفته می شود. برخی از ناراحتی ها در طول قاعدگی شایع است، اما اینطور نیست که درد شدید یا فلج کننده ای باشد که در زندگی فرد اختلال ایجاد کند.

داشتن قاعدگی دردناک وضعیتی به نام دیسمنوره است. این شایع ترین اختلال قاعدگی گزارش شده است: بیش از نیمی از زنان در حال قاعدگی حداقل یک یا دو روز در هر ماه درد را گزارش می کنند.

دوره های دردناک را می توان به دو نوع طبقه بندی کرد:

دیسمنوره اولیه معمولاً بلافاصله پس از اولین قاعدگی شروع می شود. اغلب توسط پروستاگلاندین ها که به طور طبیعی در بدن وجود دارند، ایجاد می شود.

دیسمنوره ثانویه معمولاً در اواخر زندگی و دوران قبل از یائسگی رخ می دهد و اغلب از یک اختلال تولید مثلی ناشی می شود.

بیشتر بخوانید: 7 مکمل مورد نیاز دوران بارداری

چه چیزی باعث درد در دوره قاعدگی می شود؟

انواع علائم دردناک ممکن است با دوره های قاعدگی همراه باشد. گاهی اوقات علائم ممکن است کمی قبل از شروع قاعدگی رخ دهند و معمولاً در چند روز اول پریود کاهش می یابند.

کرامپ ها توسط لیپیدهای هورمون مانند به نام پروستاگلاندین ایجاد می شوند که باعث انقباض رحم برای خلاص شدن از شر پوشش آن می شوند.

پروستاگلاندین ها نیز در واکنش های التهابی و درد نقش دارند. آنها در پوشش رحم قرار دارند و همچنین از این پوشش خارج می شوند.

پس از رها شدن، آنها نیروی انقباضات را در چند روز اول پریود افزایش می دهند. هر چه سطح پروستاگلاندین بالاتر باشد، گرفتگی شدیدتر است.

سطوح بسیار بالا نیز می تواند باعث تهوع و اسهال شود. با ریزش پوشش داخلی، سطح پروستاگلاندین ها در بدن کاهش می یابد. به همین دلیل است که گرفتگی عضلات معمولاً پس از چند روز اول پریود کاهش می یابد.

استروژن و پروژسترون هورمون هایی هستند که به تنظیم چرخه قاعدگی کمک می کنند. آنها همچنین می توانند بر مواد شیمیایی موجود در مغز که با سردرد مرتبط هستند تأثیر بگذارند. درست قبل از شروع قاعدگی، سطوح استروژن در بدن کاهش یافته است که می تواند باعث سردرد شود.

سایر علل احتمالی دردهای قاعدگی عبارتند از:

اندومتریوز

فیبروم ها

بیماری التهابی لگن

تنگی دهانه رحم

مسکن هایی مانند ایبوپروفن (ادویل) می توانند به تسکین گرفتگی عضلات کمک کنند. اما اگر درد به هیچ وجه با مسکن های بدون نسخه کاهش پیدا نکرد، با پزشک خود در مورد اینکه آیا درمان هورمونی گزینه ای مثبت است یا خیر صحبت کنید.

علائم پریود چیست؟

علامت‌های پریود، در هر شخص ممکن است متفاوت باشد. شناخته شده ترین این علائم، عبارت است از سردرد، سرگیجه، اسهال، درد در نواحی شکم، کمر، لگن و … . که رایج‌ترین علامتی که برای پریودی خانم‌ها وجود دارد، درد در نواحی شکم و لگن است که با توجه به میزان ترشح و شرایطی که خانم در آن قرار دارد، ممکن است کم باشد یا زیاد.

اما دیگر علائمی که در دوران قاعدگی نمایان می‌شود به عبارت زیر است:

خستگی و بی حالی : کاهش ترشحات هورمون در دوران قاعدگی، باعث بی حالی و خستگی در فرد می‌شود. به همین دلیل بهتر است در این دوران از انواع ویتامین استفاده شود.

نفخ : برخی بانوان در دوران پریود دچار نفخ شکم می‌شوند. تغییرات سطح هورمون در این دوران باعث به وجود آمدن این مشکل می‌شود.

جوش : پدید آمدن جوش‌هایی در نواحی فک، چانه و پشت شانه، از یک هفته قبل از شروع پریود، از دیگر نشانه‌های قاعدگی است.

اختلالات روده‌ای : تغییر سطح هورمون در دوران قاعدگی می‌تواند موجب اختلال در عمل دفع فرد هم بشود و فرد را دچار اسهال و یا یبوست کند.

تغییر خلق و خو : تغییرات هورمونی که در این دوران اتفاق می‌افتد، گاها باعث تغییرات منفی در احساسات خانم شده و باعث می‌شود فرد، بیشتر از قبل درگیر افسردگی و استرس باشد.

با اینکه دوران قاعدگی می تواند دردناک باشد و یا حتی گاهی مواقع ممکن است زندگی را مختل کند اما با انجام برخی نکات می توان این دوران را بخوبی تحت کنترل درآورد و به حس خوبی رسید. از همین رو با رعایت برخی نکات می توانید حس خوبی را از این دوران تجربه کنید.

8 راهکار برای کاهش دردهای دوران قاعدگی

8 راهکار برای کاهش دردهای دوران قاعدگی

1- انجام ورزش سبک را در نظر بگیرید

ورزش های آسان مثل تمرینات کششی، یوگا یا پیاده روی می تواند جریان خون را افزایش دهد و میزان دل درد را کمتر کند. نشستن می تواند وضعیت بدن را بدتر کند بنابراین ورزش کردن اهمیت بسزایی دارد.

2- از کیسه آب گرم کمک بگیرید

قراردادن کیسه آب گرم روی شکم بسیار تسکین دهنده است بخصوص وقتی که دل درد بشدت شما را آزار می دهد. این روش می تواند عضلات شکم را تسکین دهد، دردهای بدن را کمتر کند و دل درد را به حداقل برساند.

3- بیشتر آب بنوشید

ممکن است عجیب به نظر برسد اما شما به عنوان یک خانم در دوران قاعدگی نیاز به نوشیدن آب بیشتری دارید. هرچه آب بیشتری بنوشید، آب موجود در بدن و خونریزی ها از بدن براحتی دفع می شود. بنابراین 8 تا 10 لیوان آب یا مایعاتی مثل آب میوه یا شیر را در طول روز بنوشید. اگر شما به طور دائم در بیرون از منزل هستید، یک بطری آب را همیشه با خود داشته باشید که این کار به حفظ آب بدن کمک می کند.

4- غذاهای مناسب مصرف کنید

برای کاهش درد قاعدگی بیشتر از میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنید و باید حداقل 5 وعده میوه و سبزیجات مصرف کنید. وقتی غذای مناسب و کافی را در این دوران مصرف می کنید، همه چیز تغییر خواهد کرد. از مصرف غذاهایی که علایم پریودی را بدتر می کند مثل غذاهای آماده، شکلات و خوراکی های شور اجتناب کنید. بهترین گزینه برای میان وعده، هویج با حمص، سیب با کره بادام زمینی یا اسموتی ها می باشد. به علاوه میوه ها و سبزیجات حاوی مقدار زیادی آب هستند که مصرف آنها می تواند آب بدن را تامین کند و ضمنا نوعی میان وعده محسوب می شوند.

5- مصرف کافئین را کاهش دهید

کافئین می تواند موجب درد و نفخ شکم می شود بنابراین بهتر است برای کاهش درد قاعدگی مصرف این ماده را در رژیم غذاییتان کمتر کنید. کافئین نه تنها در قهوه و چای بلکه در نوشیدنی های گازدار و شکلات نیز وجود دارد. بجای مصرف کافئین از زنجبیل، چای گیاهی و چای سرد گیاهی و یا آب معمولی استفاده کنید. اگر عاشق شکلات هستید و هوس شکلات می کنید، یک تکه کوچک از شکلات تلخ را بجای شکلات های بزرگ و شیرین استفاده کنید.

بیشتر بخوانید : چگونه میل جنسی را افزایش دهیم؟

6- خواب کافی داشته باشید

دختران نوجوان در دوران قاعدگی به 8 تا 9 ساعت خواب نیاز دارند. بنابراین خواب کافی می تواند حس خوبی را به آنها بدهد.

7- زمان پریود خود را یادداشت کنید

وقتی به دوران قاعدگی نزدیک می شوید، خود را برای این دوران آماده کنید. از همین رو تاریخ قاعدگی را در تقویم یادداشت کنید و زمان شروع و اتمام آن را علامت بزنید. میزان و شدت خونریزی، حالاتی که قبل و در طول قاعدگی و یا بعد از آن تجربه کرده اید را یادداشت کنید. بعد از چند ماه می توانید به یک الگو برسید و خود را برای قاعدگی های بعدی آماده کنید.

8- از نوارهای استاندارد استفاده کنید

نوارهای استاندارد و مناسب می تواند محافظ خوبی برای شما باشد و حس خوب و آرام بخشی را به شما بدهد. در نزدیک قاعدگی از نوارهای کوچک و نازک استفاده کنید. نوار بهداشتی محافظ خوبی در دوران قاعدگی است که امروزه بگونه ای ساخته شده که امکان فعالیت و ورزش را فراهم می کند. اگر خانمی فعال و پرتحرک هستید، از تامپون استفاده کنید.

برای حفظ بهداشت دستگاه تناسلی، نوارهای کم جذب استفاده کنید و هر 4 تا 8 ساعت نوار را تعویض کنید. بیشتر زنان از نوارهای مختلف استفاده می کنند تا بتوانند به گزینه مناسب دست یابند. بنابراین با رعایت این نکات می توانید در دوران قاعدگی نیز به فعالیت و ورزش بپردازید و این دوران را با انرژی، شادی و لذت پشت سر بگذرانید.

8 راهکار برای کاهش دردهای دوران قاعدگی

معرفی تعدادی از بهترین مکمل های گیاهی کاهش دهنده علائم دوران پریودی

ما در مقاله” 8 راهکار برای کاهش دردهای دوران قاعدگی “در مورد سندرم پیش از قاعدگی (PMS) و همچنین دوران قاعدگی و استفاده از روش هایی برای کاهش دردها و تغییرات این دوران صحبت کردیم. در کنار روش های بیان شده یکسری مکمل های گیاهی هستند که با مصرف آنها می توان به کاهش هرچه بیشتر علائم این دوران کمک کرد. برای تهیه این مکمل ها می توانید به سایت داروخانه آنلاین داروکار سری بزنید و این مکمل ها را تهیه کنید . در زیر هر مکمل لینک آن محصول قرار داده شده است تا شما راحتر بتوانید آن مکمل را خریداری کنید.

سافت ژل ایوینینگ پرایم رز اویل نورم لایف:

سافت ژل ایوینینگ پرایم رز اویل نورم لایف با دارا بودن روغن گل مغربی موجب کاهش علائم یائسگی، بهبود علائم سندرم پیش از قاعدگی و علائم حین قاعدگی مثل Mastalgia و علائم بیماری‌های التهابی از جمله آرتریت روماتوئید و کولیت اولسراتیو می‌شود.

سافت ژل ایوینینگ پرایم رز اویل (روغن گل مغربی) نرم لایف برای کمک به سلامت بانوان و بهبود سندرم پیش از قاعدگی PMS و کاهش علائم یائسگی کاربرد دارد.

این مکمل گیاهی به برقراری تعادل هورمونی در خانم‌ها کمک کرده و سلامت پوست و بهبود علائم اگزما را تضمین می‌کند.

در بعضی مطالعه‌ها نشان داده شده است که روغن گل مغربی می‌تواند التهاب‌های ناشی از اگزما را در مقایسه با گروه پلاسبو کاهش داده و علائمی نظیر خارش، ترشح و پوسته پوسته شدن پوست که مربوط به اگزما هستند را بهبود بخشد.

همچنین روغن گل مغربی از طریق بهبود جریان خون، به مواردی از درمان ناتوانی جنسی در مردان که ناشی از اختلال‌های جریان خون در اعضای تناسلی است، کمک می‌کند. برای این منظور روغن گل مغربی معمولاً با ویتامین C و Ginko Biloba تجویز می‌شود.

به علاوه اگر روغن گل مغربی به مدت طولانی مصرف ‌شود از تنگ شدن عروق خونی پیشگیری کرده و سپس از تشکیل پلاک در جدار رگ به دنبال افزایش کلسترول جلوگیری می‌کند. همچنین با بهبود عملکرد رحم در زنانی که نازایی دارند، مفید واقع می‌شود.

کپسول گیاهی پریمنتا نوتراکس

کپسول گیاهی پریمنتا نوتراکس یک فراورده طبیعی برگرفته از شش گیاه شناخته شده است که نقش بسزایی در تنظیم سیکل نامنظم قاعدگی، بهبود علائم پیش از قاعدگی و علائم یائسگی ایفا می کند.

کپسول پریمنتا نوتراکس فاقد سویا، شیر، گندم، گلوتن، تخم مرغ، هرگونه شیرین کننده و نگهدارنده است.

نوتراکس پریمنتا با بهره‌مندی از مواد طبیعی برای گیاهخواران نیز مناسب بوده و خواص بیشماری دارد که در ادامه به توضیح مختصری در مورد ترکیبات این محصول می پردازیم.

مکانیسم اثر ترکیبات کپسول گیاهی پریمنتا نوتراکس:

گیاه نخل اره ای سرشار از فیتوسترول با عملکرد آنتی استروژنی است که در بهبود سندرم پیش از قاعدگی و دوران یائسگی بانوان مانند کرامپ، درد و پیچش عضلات رحمی بسیار موثر است.

گیاه ویتکس یا پنج انگشت گونه‌ای از خانواده نعناع است که با جلوگیری از نوسانات استروژنی و پرولاکتینی، علائم سندروم پیش از قاعدگی و یائسگی از جمله افسردگی، اضطراب، سردرد و درد ناحیه سینه را کاهش می‌دهد.

گیاه خار مریم با دارا بودن خاصیت ضد انقباض طبیعی موجب کاهش انقباضات و اسپاسم‌ها و در نتیجه کاهش دردهای قاعدگی می‌شود. این گیاه به عنوان کاهنده ظرفیت تام استروژنی خود و با حفظ تعادل هورمونی، یکی از عمومی‌ترین گیاهان جهت کنترل علائم پیش از یائسگی است.

گیاه قاشقک به عنوان خواب آور، تسکین دهنده ملایم التهابات، سر درد، معده درد ناشی از نفخ و انقباضات قاعدگی شناخته شده است. گیاه عرقچین یا بشقابی در کاهش اضطراب در بانوان یائسه نیز نقش بسزایی دارد.

گیاه تمشک قرمز غنی شده از ویتامین‌ها و مواد معدنی به خصوص ویتامین B، کلسیم و منیزیم بوده و به عنوان تسکین دهنده گرفتگی عضلات و موثر در رفع علائم پیش از قاعدگی و یائسگی شناخته شده است.

یام وحشی گیاهی موثر در رفع نوسانات خلق و خو، اضطراب و بی قراری بوده و جهت درمان التهابات کولون، کرامپ، درد کلیوی و بیماری‌های روماتیسمی کاربرد دارد.

کپسول گیاهی پی ام اس پوز بهتا دارو

کپسول گیاهی پی ام اس پوز بهتا دارو با دارا بودن ترکیبات گیاهی، جهت رفع علائم پیش از قاعدگی و کمک به سلامت سیکل قاعدگی در زنان تهیه و تولید شده است.

کپسول پی ام اس پوز بهتا دارو حاوی عصاره گیاه پنج انگشت است که برای کاهش اختلالات ثانویه سیکل قاعدگی و سندرم پیش از قاعدگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مکانیسم اثر و ترکیبات فعال فارموکولوژیکی این گیاه به صورت قطعی مشخص نشده است. اما تحقیقات نشان می دهند که این گیاه تحریک کننده‌ی گیرنده‌های دوپامین نوع دوم هستند و سبب کاهش ترشح پرولاکتین می‌شوند. به نظر می‌رسد گیاه پنج انگشت با اثر بر محور هیپوتالاموس – هیپوفیز اثر خود را اعمال می‌کند. این گیاه سبب کاهش آزاد شدن پرولاکتین و LH از هیپوفیز می‌شود.

قرص پی ام اس 50 فارمالایف، کاهش اختلالات پیش از قاعدگی

قرص پی ام اس 50 فارمالایف با بهبود تعادل هورمون های زنانه و همچنین کاهش ترشح پرولاکتین و FSH ، موجب تحریک و تولید LH شده و اثر قابل ملاحظه ای در کاهش علائم و پیشگیری و درمان اختلالات قبل از قاعدگی دارد.

این قرص با بهره گیری از وجود ترکیبات  Chast tree، منیزیم و انواع ویتامین های گروه B، E، C و D3 یک داروی مفید و مؤثر در تمام موارد اختلالات قبل از قاعدگی می باشد.

با مصرف قرص پی ام اس 50 فارمالایف در دوره قاعدگی دردهای این دوران کاهش یافته و زندگی فعال، شیرین و با آرامش داشته باشید.

قرص پی ام اس 50 فارمالایف را چگونه مصرف کنیم؟

یک قرص صبح و یک قرص شب، ترجیحاً قبل از غذای اصلی با یک لیوان آب میل شود. همچنین پیشنهاد می شود برای یک دوره 2 تا 3 ماهه درمان ادامه یابد. این دوره مجدداً می تواند تکرار شود.

توجه : این مکمل را بطور مرتب، حتی در طول دوران قاعدگی نیز باید مصرف کرد.

قرص اگنوگل گل دارو

قرص اگنوگل گل دارو حاوی عصاره خشک میوه گیاه پنج انگشت می باشد که در بهبود سندرم قبل از قاعدگی (PMS) (سردرد، طپش قلب، سرگیجه، درد پستان)، درمان علائم یائسگی (گرفتگی، تعرق شبانه، افسردگی و …) و اختلالات قاعدگی نقش بسزایی دارد.

روش مصرف قرص اگنوگل گل دارو :

از روز پنجم دوره شبی 1 عدد به مدت 21 شب مصرف شود و 7 شب مصرف آن قطع شود و مجدداً به همین روش تکرار شود تا سیکل قاعدگی تنظیم شود.

جهت درمان اختلالات یائسگی: روزی 1 قرص تا بهبود علائم مصرف شود.

قرص ویتاگنوس پورسینا

قرص روکش دار ویتاگنوس، دارویی با منشا کاملا گیاهی حاوی ماده مؤثر میوه گیاه ویتکس اگنوس-کاستوس یا گیاه پنج انگشت می باشد که در بهبود اختلالات پیش از قاعدگی، رفع اختلالات قاعدگی و درد پستان، رفع عوارض یائسگی، تنظیم کننده اختلالات هورمونی، رفع تنبلی تخمدان، کاهش یا توقف کیست های فیبروئیدی نقش بسزایی ایفا می کند.

این گیاه به علت اثرات قابل توجه‌ایی که بر روی تنظیم هورمون‌های زنانه دارد به ‌نام گیاه زنان شهرت یافته است.

روش مصرف قرص ویتاگنوس :

روزی دو بار (صبح و شب)، هر بار یک قرص قبل از غذا به همراه کمی آب میل شود.

در صورت لزوم مقدار دارو می‌تواند تا دو برابر در روز افزایش یابد.

دارو باید در زمان عادت ماهیانه نیز مصرف شده و شروع دارو نیاز به زمان معینی ندارد.

کوتاه سخن:

در طول قاعدگی، بسیاری از زنان در ناحیه کمر و پایین شکم احساس درد می‌کنند. این علائم با جهش سطح هورمون در بدن همراه است. تغییر هورمون‌‌ها باعث انقباض رحم و رد آندومتر طبقه‌بندی‌شده، می شود. درد در دوران قاعدگی به ویژه در روز اول قاعدگی زیاد است. علاوه بر گرفتگی دردناک شکم، بسیاری از زنان علائم دیگری مانند حالت تهوع، مشکلات روده، تورم، سردرد و مشکلات روحی را نیز تجربه می‌کنند. شما می‌توانید با مصرف مکمل‌های مناسب دوران پریود و قاعدگی این موارد را کاهش دهید:

دردها، اسپاسم‌های غضلانی و هم چنین اختلالات روحی مثل افسردگی، استرس اضطراب در دوران قبل و حین پریود که می‌توانند در روند زندگی فرد و کیفیت آن تاثیر گذارند.

در مقاله” 8 راهکار برای کاهش دردهای دوران قاعدگی ” به معرفی بهترین مکمل‌های دوران قاعدگی و راه‌های ساده‌ای برای تسکین علائم این دوران پرداخته شد. شما می‌توانید با استفاده از این مقاله، مکملی مناسب برای خود انتخاب و خرید کنید و این دوران را بدون درد و ناراحتی پشت سر بگذارید.

https://www.medicalnewstoday.com/articles/325314#outlook
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.