برای سندرم پیش از قاعدگی چه بخوریم؟

0 43

سندرم پیش از قاعدگی (pms) چیست؟

آیا شما هم به عنوان یک خانم قبل از پریود شدن دچار علائمی گیج کننده می شوید که خلق و خویتان را به هم می ریزد و گاهی مواقع هم اذیت کننده می شود؟ دوست دارید بدانید به چه دلیل دچار این علائم می شوید و اصلا معنی سندرم پیش از قاعدگی چیست؟ بله درست متوجه شدید، سندرم پیش از قاعدگی به علائمی گفته می شود که ممکن است هر خانمی قبل از پریود شدن با آن دست و پنجه نرم کند.

سندروم پیش از قاعدگی یا PMS ترکیبی از علائم فیزیکی و احساسی است که بسیاری از زنان پس از تخمک گذاری و قبل از شروع دوره قاعدگی خود به آن مبتلا می شوند. محققان فکر می کنند که PMS در روزهای پس از تخمک گذاری اتفاق می افتد زیرا سطح استروژن و پروژسترون در صورتی که باردار نباشید به شدت شروع به کاهش می کند.

علائم سندروم پیش از قاعدگی در عرض چند روز پس از شروع قاعدگی در زنان از بین می رود، زیرا سطح هورمون دوباره شروع به افزایش می کند.
برخی از زنان بدون هیچ نشانه ای از PMS یا فقط علائم بسیار خفیف پریود می شوند. اما برای عده ای از خانم ها، علائم PMS ممکن است آنقدر شدید باشد که انجام فعالیت های روزمره مانند رفتن به محل کار یا حتی یک پیاده روی ساده را سخت کند.

علائم شدید PMS ممکن است نشانه ای از اختلال نارسایی پیش از قاعدگی (PMDD) باشد. PMS زمانی از بین می رود که دیگر پریود نمی شوید، مثلاً بعد از یائسگی یا دوران بارداری. اما علائم آن پس از بارداری، ممکن است مجدد عود کند، ولی علائم PMS متفاوتی داشته باشید.

چه کسانی علائم PMS را تجربه می کنند؟

از هر چهار زن، سه نفر علائم PMS را در مقطعی از زندگی خود تجربه می‌کنند. برای اکثر زنان، علائم PMS خفیف است.
کمتر از 5 درصد از زنان در سنین باروری به شکل شدیدتری از PMS به نام اختلال نارسایی پیش از قاعدگی (PMDD) مبتلا می شوند.
PMS ممکن است در زنانی که سطوح بالایی از استرس را دارند یا سابقه خانوادگی در زمینه ی افسردگی را داشته باشند یا
خودشان سابقه ی افسردگی داشته اند و یا دچار افسردگی پس از زایمان شده اند، بیشتر بروز کند.

آیا PMS با افزایش سن تغییر می کند؟

بله جواب این سوال مثبت است. علائم سندرم پیش از قاعدگی ممکن است با رسیدن به اواخر دهه 30 یا 40 سالگی و نزدیک شدن به یائسگی و در حال گذار به یائسگی بدتر شوند که به آن پیش یائسگی می گویند.

این امر به ویژه در مورد زنانی که خلق و خوی آنها به تغییر سطح هورمون در طول چرخه قاعدگی حساس است بیشتر صدق می کند. در سال‌های منتهی به یائسگی، سطح هورمون‌ها نیز به طرز غیرقابل پیش‌بینی بالا و پایین می‌رود، زیرا بدن به آرامی خود را برای یائسگی آماده می کند. این دسته از زنان ممکن است تغییرات خلقی مشابهی داشته باشند یا بدتر شوند. PMS پس از یائسگی زمانی که دیگر پریود نمی شوید متوقف می شود.

علت سندرم پیش از قاعدگی چیست؟

اینکه دقیقاً چه چیزی باعث سندرم پیش از قاعدگی می شود ناشناخته است، اما چندین عامل ممکن است در ایجاد این بیماری نقش داشته باشند:

تغییرات چرخه ای در هورمون ها:

علائم و نشانه های سندرم پیش از قاعدگی با نوسانات هورمونی تغییر می کند و با بارداری و یائسگی ناپدید می شود.

تغییرات شیمیایی در مغز:

با نوسانات سروتونین (یک ماده شیمیایی مغز که نقش انتقال‌دهنده عصبی را در مغز بازی می کند) که گمان می‌رود نقش مهمی در حالت‌های خلقی بر عهده دارد، می‌تواند علائم PMS را تحریک کند. مقادیر ناکافی سروتونین ممکن است به افسردگی قبل از قاعدگی و همچنین خستگی، هوس غذایی و مشکلات خواب کمک کند.

افسردگی:

برخی از زنان مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی شدید ممکن است مبتلا به افسردگی تشخیص داده شده باشند، اگرچه افسردگی به تنهایی باعث ایجاد همه علائم نمی شود.

علت سندرم پیش از قاعدگی چیست؟
علت سندرم پیش از قاعدگی چیست؟

علائم سندرم پیش از قاعدگی

علائم سندرم پیش از قاعدگی برای هر زن متفاوت است. ممکن است علائم فیزیکی مانند نفخ یا علائم عاطفی مانند غمگینی یا هر دو را داشته باشید. علائم ممکن است در طول زندگی شما تغییر کند.
علائم فیزیکی PMS می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • سینه های متورم یا حساس
  • یبوست یا اسهال
  • نفخ یا احساس گاز شکم
  • گرفتگی
  • سردرد یا کمردرد
  • تحمل کمتر برای سر و صدا یا نور

علائم عاطفی یا ذهنی PMS عبارتند از:

  • تحریک پذیری یا رفتار تهاجمی
  • احساس خستگی
  • مشکلات خواب (کم یا زیاد خوابیدن)
  • تغییرات اشتها یا هوس غذایی
  • مشکل در تمرکز یا حافظه
  • تنش یا اضطراب
  • افسردگی، احساس غم و اندوه یا احساس گریه کردن
  • نوسانات خلقی
  • علاقه کمتر به رابطه جنسی

اگر علائم شما آزار دهنده هستند یا زندگی روزمره شما را تحت تاثیر قرار می دهد، با پزشک خود صحبت کنید.

علائم سندرم پیش از قاعدگی
علائم سندرم پیش از قاعدگی

PMS چگونه بر سایر مشکلات سلامتی تأثیر می گذارد؟

حدود نیمی از زنانی که نیاز به تسکین علائم PMS دارند، مشکل سلامت دیگری نیز دارند که ممکن است در زمان قبل از دوره قاعدگی بدتر شود.

افسردگی و اختلالات اضطرابی:

این موارد شایع ترین شرایطی هستند که با PMS همپوشانی دارند. علائم افسردگی و اضطراب شبیه PMS است و ممکن است قبل یا در طول دوره شما بدتر شود.

آنسفالومیلیت میالژیک یا سندرم خستگی مزمن (ME/CFS):

برخی از زنان گزارش می دهند که علائم آنها اغلب درست قبل از قاعدگی بدتر می شود. تحقیقات نشان می‌دهد که زنان مبتلا به ME/CFS ممکن است بیشتر در معرض خونریزی شدید قاعدگی و یا یائسگی زودرس باشند.

سندرم روده تحریک پذیر (IBS):

سندرم روده تحریک پذیر باعث گرفتگی، نفخ و گاز شکمی می شود. علائم IBS شما ممکن است درست قبل از پریود بدتر شود.

سندرم مثانه:

زنان مبتلا به سندرم مثانه یا سیستیت بینابینی بیشتر احتمال دارد که در طول PMS دچار گرفتگی دردناک شوند.
PMS همچنین ممکن است برخی از مشکلات سلامتی مانند آسم، آلرژی و میگرن را نیز بدتر کند.

درمان سندرم پیش از قاعدگی

در صورتی که علائم سندرم پیش از قاعدگی خفیف باشد بدون درمان و با گذر زمان می توان این دوره را طی کرد. اما با شدید بودن علائم باید دنبال راه چاره ای باشید تا تاثیر این علائم را بر روی زندگی خود کمتر کنید.
تغییرات سبک زندگی و گاهی اوقات داروها می توانند به مدیریت علائم PMS کمک کنند.

استفاده از داروها:

  • استفاده از قرص های ادرار آور مانند فوروزماید قبل از شروع علائم برای کاهش تجمع مایعات
  • داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی یا NSAID ها مانند آسپرین و ایبوپروفن برای کاهش درد
  • استفاده از قرص های ضد بارداری برای یک تا سه دوره
  • داروهایی که برای توقف موقت تخمدان ها از ساخت استروژن و پروژسترون استفاده می شود
  • استفاده از داروهای ضد افسردگی البته طبق نظر پزشک
  • استفاده از مکمل های دارویی

تغییرات سبک زندگی:

برای برخی از زنان، تغییر در شیوه زندگی به کاهش بروز علائم PMS کمک می کند. این تغییرات ممکن است شامل موارد زیر باشد:
* 3 تا 5 بار در هفته ورزش منظم داشته باشید.
* از یک رژیم غذایی متعادل استفاده کنید. شما باید غلات کامل، سبزیجات و میوه ها را بیشتر مصرف کنید، در حالی که نمک، شکر و کافئین کمتری مصرف کنید.
* استفاده از مکمل های ویتامینی مانند ویتامین B-6، کلسیم و منیزیم (در ادامه مقاله بیشتر در مورد این موارد توضیح خواهیم داد)
* به اندازه کافی بخوابید و استراحت کنید.
* از مصرف الکل و سیگار اجتناب کنید.

قرص سندرم پیش از قاعدگی

آیا قرص سندرم پیش از قاعدگی وجود دارد؟

چه داروهایی می توانند علائم PMS را درمان کنند؟

داروهای بدون نسخه و نسخه ای می توانند به درمان برخی از علائم PMS کمک کنند.
مسکن‌های بدون نسخه ممکن است به کاهش علائم فیزیکی مانند گرفتگی عضلات، سردرد، کمردرد و حساسیت سینه‌ها کمک کنند. این شامل: ایبوپروفن، ناپروکسن و آسپرین می شود.
برخی از زنان متوجه می شوند که مصرف مسکن های بدون نسخه درست قبل از شروع قاعدگی، میزان درد و خونریزی آنها را در طول قاعدگی کاهش می دهد.

اگر داروهای مسکن بدون نسخه مؤثر نباشند، داروهای تجویزی ممکن است کمک کنند، مانند:
داروهای کنترل بارداری هورمونی که ممکن است به علائم فیزیکی PMS کمک کند، اما ممکن است علائم دیگر را بدتر کند. ممکن است لازم باشد چندین نوع مختلف کنترل بارداری را امتحان کنید قبل از اینکه یکی از آنها را پیدا کنید که به علائم شما کمک کند.

داروهای ضد افسردگی می توانند به کاهش علائم عاطفی سندرم پیش از قاعدگی در برخی از زنان کمک کنند، در حالی که سایر داروها کمکی نمی کنند. مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین یا SSRI رایج‌ترین نوع داروهای ضد افسردگی هستند که برای درمان PMS استفاده می‌شوند.

دیورتیک ها ( قرص های آب ) ممکن است علائم نفخ و حساسیت سینه را کاهش دهند.
داروهای ضد اضطراب ممکن است به کاهش احساس اضطراب کمک کند.
همه داروها خطراتی دارند. در مورد مزایا و خطرات آن با پزشک یا داروساز صحبت کنید.

قرص سندرم پیش از قاعدگی
قرص سندرم پیش از قاعدگی

آیا برای درمان علائم PMS باید ویتامین یا مواد معدنی مصرف کنم؟

مطالعات نشان می دهد که برخی ویتامین ها و مواد معدنی ممکن است به کاهش برخی علائم PMS کمک کنند. اما شما قبل از مصرف هر مکملی میتوانید با پزشک یا داروساز صحبت کنید.

کلسیم:

مطالعات نشان می دهد که کلسیم می تواند به کاهش برخی از علائم PMS، مانند خستگی، هوس، و افسردگی کمک کند. کلسیم در غذاهایی مانند شیر، پنیر و ماست یافت می شود. برخی از غذاها مانند آب پرتقال، غلات و نان دارای کلسیم (غنی شده) هستند. همچنین می توانید مکمل کلسیم مصرف کنید.

ویتامین B6:

ویتامین B6 ممکن است به علائم PMS، از جمله بدخلقی، تحریک پذیری، فراموشی، نفخ، و اضطراب کمک کند. ویتامین B6 را می توان در غذاهایی مانند ماهی، مرغ، سیب زمینی، میوه ها (به جز مرکبات) و غلات غنی شده یافت. همچنین می توانید آن را به عنوان یک مکمل غذایی مصرف کنید.

منیزیم:

منیزیم ممکن است به تسکین برخی علائم PMS از جمله میگرن کمک کند. اگر دچار میگرن قاعدگی می شوید، با پزشک خود در مورد اینکه آیا به منیزیم بیشتری نیاز دارید یا خیر صحبت کنید. منیزیم در سبزیجات سبزرنگ و برگ دار مانند اسفناج و همچنین در آجیل، غلات کامل و غلات غنی شده یافت می شود. می توانید مکمل منیزیم هم مصرف کنید.

اسیدهای چرب اشباع نشده (امگا 3 و امگا 6):

مطالعات نشان می دهد که مصرف مکملی با 1 تا 2 گرم اسیدهای چرب اشباع نشده ممکن است به کاهش گرفتگی عضلات و سایر علائم PMS کمک کند. منابع خوب اسیدهای چرب چند غیراشباع شامل بذر کتان، آجیل، ماهی و سبزیجات برگ سبز هستند.

استفاده از مکمل های گیاهی برای کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی:

برخی از زنان گزارش می دهند که علائم PMS خود را با یوگا یا مدیتیشن تسکین می دهند. برخی دیگر می گویند مکمل های گیاهی به تسکین علائم کمک می کنند. قبل از مصرف هر یک از این مکمل ها با پزشک یا داروساز صحبت کنید. آنها ممکن است با داروهای دیگری که مصرف می کنید تداخل داشته باشند و باعث شوند که داروی دیگر شما اثر نداشته باشد یا عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند.

برخی از مطالعات تحقیقاتی، تسکین علائم سندرم پیش از قاعدگی را با این مکمل های گیاهی نشان می دهند، اما مطالعات دیگر چنین نیست. بسیاری از مکمل های گیاهی نباید با سایر داروها استفاده شوند. برخی از مکمل های گیاهی که زنان برای کاهش علائم PMS استفاده می کنند عبارتند از:

کوهوش سیاه:

ساقه و ریشه زیرزمینی کوهوش سیاه به صورت تازه یا خشک برای تهیه چای، کپسول، قرص یا عصاره مایع استفاده می شود. کوهوش سیاه اغلب برای کمک به درمان علائم یائسگی استفاده می شود، و برخی از زنان از آن برای کمک به تسکین علائم PMS استفاده می کنند.

گیاه پنج انگشت یا Chasteberry:

عصاره گیاه پنج انگشت برای تهیه عصاره مایع یا قرص هایی استفاده می شود که برخی از زنان برای تسکین علائم PMS مصرف می کنند. زنانی که داروهای ضد بارداری هورمونی یا هورمون درمانی برای علائم یائسگی مصرف می‌کنند، نباید عصاره‌ی گیاهی پنج انگشت مصرف کنند.

روغن گل مغربی:

روغن گل مغربی از دانه های این گیاه گرفته شده و در کپسول ریخته می شود. برخی از زنان گزارش می دهند که این قرص به تسکین علائم PMS کمک می کند، اما نتایج تحقیقات متفاوت است

دمنوش برای سندروم پیش از قاعدگی

از هر چهار زن، سه زن حداقل یک بار در طول زندگی خود سندرم پیش از قاعدگی (PMS) را تجربه می‌کنند و بیش از 150 علامت فیزیکی و رفتاری با آن همراه بوده است.

PMS ممکن است راه غریزی بدن ما برای سیگنال دادن به نوسانات هورمونی و قاعدگی باشد، اما از سوی دیگر نمی‌توانیم بگوییم که مشتاقانه منتظر علائم همراه آن هستیم. خوشبختانه، درمان های طبیعی وجود دارد که می تواند به آرام کردن PMS کمک کند. یکی از مواردی که می توانندکمک کننده باشند دمنوش است! دمنوش هایی مانند:

برای هدف قرار دادن آکنه و التهابات دوران قاعدگی، چای سبز (Camellia sinensis) بنوشید.

فواید چای سبز بی پایان است و این فهرست اثرات باورنکردنی آن را بر سلامت و تندرستی کلی شما را نشان می دهد. ما بویژه چای سبز را به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی EGCG که یک ضد التهاب قوی برای کاهش جوش های هورمونی و کمک به پاکسازی پوست شماست را پیشنهاد می کنیم.

هنگامی که گرفتگی و درد دارید، به سراغ زنجبیل بروید (Zingiber officinale)

زنجبیل نه تنها التهاب و درد را تسکین می‌دهد (در واقع، مطالعات نشان می‌دهد که چگونه زنجبیل می‌تواند به اندازه ایبوپروفن مؤثر باشد!) بلکه می‌تواند حالت تهوع و ناراحتی معده را نیز تسکین دهد، و آن را به یک درمان جامع کامل برای دردهای قاعدگی تبدیل کند.

روش درست کردن زنجبیل برای کاهش درد پیش از قاعدگی:

یک ریشه زنجبیل تازه را برش دهید، 5 تا 10 دقیقه در آب داغ قرار دهید. عسل را برای طعم و مزه اضافه کنید. شما یک دمنوش زنجبیل خانگی خوشمزه تهیه کرده اید.

نفخ را تسکین دهید و ذهن خود را با نعناع (منتا ، پیپریتا) آرام کنید.

ماده فعال نعناع منتول است که خواص درمانی آن چیزی بیشتر از آدامس و خمیر دندان است. نعناع که خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی دارد، نه تنها به هضم غذا و نفخ کمک می کند، بلکه می تواند به کاهش سردرد و میگرن نیز کمک کند. بنابراین سعی کنید قبل از پریود شدن، خود را به یک دمنوش نعناع مهمان کنید.

اگر جریان شما سنگین است، از برگ تمشک (Rubus idaeus) استفاده کنید.

چای برگ تمشک، برگ های تمشک قرمز است که در آب داغ خیسانده شده اند. برگ تمشک حاوی ماده ای است که به نام «fragine» شناخته می‌شود، یک آلکالوئید شناخته شده برای تقویت فیبرهای عضلانی در ناحیه لگن و تثبیت هورمون‌ها. در نتیجه به یک جریان قاعدگی متعادل تر کمک می کند. به علاوه، برگ تمشک می تواند به تسکین گرفتگی عضلات کمک کند.

دمنوش برای سندروم پیش از قاعدگی
دمنوش برای سندروم پیش از قاعدگی

تامپون قاعدگی چیست؟

تامپون‌های قاعدگی محصولات بهداشتی زنانه هستند که معمولاً از پنبه جاذب ساخته می‌شوند و به‌طور موقت برای جذب خون زنان در طول قاعدگی وارد واژن می‌شوند. در سال 1931، ارل هاس، تامپون قاعدگی را اختراع کرد که بیشتر در قرن بیست و یکم استفاده می شد.

بعدها، گرترود تندریچ اولین برند تجاری تامپون، Tampax را با استفاده از طرح ثبت اختراع هاس تولید کرد. تامپون تندریچ و هاس از پنبه جاذب فشرده ساخته شده بود، شکلی شبیه گلوله داشت و در پایه آن نخی متصل بود که به راحتی از بدن زن خارج می شد.

تا زمان اختراع تامپون مدرن در سال 1931، اکثریت زنان در سراسر جهان از اشکال مختلف پدهای قاعدگی یا تکه‌های پارچه‌ای استفاده می‌کردند که در لباس زیر زنان برای جذب خون قاعدگی او قرار می‌گرفت. نوارهای قاعدگی را نوار بهداشتی نیز می گویند. پدها اغلب فعالیت بدنی زنان را در دوران قاعدگی محدود می‌کردند و برای بسیاری از زنان به عنوان یک مزاحمت شناخته می‌شد. اما استفاده از تامپون این مشکل را برای زنان برطرف کرد.

تامپون قاعدگی چیست؟
تامپون قاعدگی چیست؟

سوالات متداول:

برای سندرم پیش از قاعدگی چه بخوریم؟

هوس های غذایی در دوران سندروم پیش از قاعدگی یکی از مشکلاتی است که زنان از آن شکایت می کنند. هوس هایی که حول محور کربوهیدرات ها، شکر، شیرینی و … می چرخد. اما با افزایش مصرف کربوهیدارت ها، میوه و سبزیجات برای افزایش سطح سروتونین و در نهایت به بهبود خلق و خو کمک خواهیم کرد.

سندروم پیش از قاعدگی چند روز است؟

سندرم پیش از قاعدگی (PMS) یک شرایط شایع است که بیش از 90 درصد زنان را تحت تأثیر قرار می دهد. علائم این سندرم حدود یک هفته ممکن است طول بکشد که با شروع قاعدگی کم کم علائم از بین می رود.

آیا سندروم پیش از قاعدگی درمان دارد؟

برای درمان دارویی سندروم پیش از قاعدگی یا پی ام اس توجه داشته باشید که فقط با صلاحدید پزشک اقدام کنید. اما برای بسیاری از زنان، تغییرات شیوه زندگی می‌تواند به کاهش علائم PMS کمک کند و بسته به شدت علائم، پزشک ممکن است یک یا چند دارو برای سندرم پیش از قاعدگی تجویز کند.

سندرم پیش از قاعدگی خطرناک است؟

اختلال نارسایی پیش از قاعدگی (PMDD) یا به عبارت دیگر اختلال PMDD شکل بسیار شدید دوره PMS است. این علائم ممکن است تأثیر جدی بر سلامت جسمی و روحی خانم‌ها گذاشته و می‌تواند آنقدر شدید باشد که حتی در فعالیت‌های عادی روزانه آنان اختلال ایجاد می کند.

سندرم پیش از قاعدگی از کی شروع میشه؟

سندرم پیش از قاعدگی (PMS) بعد از تخمک گذاری و حدود 5 تا 11 روز قبل از شروع شدن پریود خود را نشان می دهد.

15 روز تاخیر در قاعدگی نشانه چیه؟

تاخیر 15 روزه در قاعدگی می‌تواند وقوع مشکلات جدی در دوره طبیعی زندگی زن را نشان دهد. علل احتمالی این تاخیر می‌تواند شامل تغییرات در سیکل قاعدگی، علت‌های فیزیولوژیکی و یا علل روحی و روانی باشد.

برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه قرصی بخوریم؟

با مصرف مفنامیک اسید و کاهش سطح اسید آراشیدونیک می توان به کاهش خونریزی متوسط و سنگین در طی دوران قاعدگی کمک نمود.

برای قطع خونریزی قاعدگی چه بخوریم؟

گیاهانی مانند دارچین، زنجبیل، رازیانه، بابونه، گل صد تومانی و… می‌توانند به کنترل و قطع خونریزی کمک کنند. البته اگر این مشکل بیش از حد بود بهتر است هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

عوارض قرص مفتامیک اسید در دوران قاعدگی چیه؟

همه داروها ممکن است عوارض جانبی داشته باشند. اما بسیاری از مصرف‌کنندگان نیز هیچ نوع عارضه‌ای بروز نمی‌دهند. یکسری از عوارض نیز بعد از گذشت مدت کوتاهی از مصرف دارو، از بین می‌روند. در صورت مصرف مفنامیک اسید و بروز هریک از عوارض زیر با پزشک معالج مشورت نمایید:
سیستم اعصاب مرکزی: سردرد، سرگیجه،گیجی، خواب‌آلودگی، تشنج
گوارشی: تهوع، استفراغ، اسهال، ناراحتی شکمی، یبوست، خونریزی گوارشی، بی‌اشتهایی، نفخ، هپاتیت
دیگر عوارض: آنمی همولیتیک (کم خونی)، کم‌خونی آپلاستیک، نارسایی کلیه، اختلالات شنوایی مانند وزوز گوش، دفع خون در ادرار، واکنش‌های حساسیتی
توجه: در بیمارانی که مصرف قرص مفنامیک اسید، باعث بروز عوارض راش و یا اسهال می‌شود، مصرف آن باید قطع شود.

داروخانه آنلاین داروکار یکی از بهترین داروخانه های آنلاین ایران است و چند سالی است که در زمینه فروش انواع مکمل های دارویی ، مکمل های بدن سازی ، محصولات آرایشی و بهداشتی ، محصولات جنسی و مهمتر از همه محصولات و داروهای کمیاب با بهترین کیفیت و قیمت فعالیت دارد.

یکی از ویژگی های داروخانه آنلاین داروکار که می توانیم به جرات بگوییم بهترین داروخانه آنلاین اصفهان است، دادن مشاوره پزشکی در همه زمینه های پزشکی، دارویی، پوست و مو، جنسی و بدنسازی توسط داروسازان و کارشناسان مجرب به صورت کاملا رایگان می باشد که مورد استقبال هموطنان عزیزمان قرار گرفته است.

شما می توانید با شماره های 03132239212 و 03132239213 با داروخانه آنلاین اصفهان تماس گرفته و سوالات خود را با کارشناسان داروکار مطرح نمایید. همچنین می توانید بصورت آنلاین از طریق چت آنلاین سایت و یا مطرح کردن سوالات خود در زیر محصولات و یا مقالات مرتبط، با ما ارتباط برقرار کنید.
داروکار همراه همیشگی شما

منابع:

https://www.womenshealth.gov/menstrual-cycle/premenstrual-syndrome
https://www.hopkinsmedicine.org/health/conditions-and-diseases/premenstrual-syndrome-pms
https://www.getrael.com/blogs/r-blog/spilling-the-tea-the-best-herbal-teas-to-ease-pms
https://embryo.asu.edu/pages/menstrual-tampon
https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/premenstrual-syndrome/symptoms-causes/syc-20376780

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.